Termékeinkre vonatkozó garanciális feltételek

5 év garanciával! Rongálásból, helytelen használatból adódó károkra nem vonatkozik a garancia. Nem az Árnytex Kft. általi beszerelés a garancia elvesztését eredményezi. A harmonikaajtók esetében a garancia kiterjed minden alkatrészre. Termékeink javítását vállaljuk a garanciális időn túl is!

Hdpe, acryl, nano szövettel 2 év garanciával! Rongálásból, helytelen használatból adódó károkra nem vonatkozik a garancia. Nem az Árnytex Kft. általi beszerelés a garancia elvesztését eredményezi. Termékeink javítását vállaljuk a garanciális időn túl is!

Redőnyök 3 év garanciával! Kizárólag a szerkezetre vonatkozik, gurtnicsere, automata csere nem képzik a garancia részét, ezek kiegészítők. Rongálásból, helytelen használatból adódó károkra nem vonatkozik a garancia. Nem az Árnytex Kft. általi beszerelés a garancia elvesztését eredményezi. Termékeink javítását vállaljuk a garanciális időn túl is!

2 év garanciával! Rongálásból, helytelen használatból adódó károkra nem vonatkozik a garancia. Nem az Árnytex Kft. általi beszerelés a garancia elvesztését eredményezi. Kiegészítőkre nem vonatkozik a garancia, sem kopó alkatrészekre, a kiegészítők sem képzik a termék garanciális részét. Termékeink javítását vállaljuk a garanciális időn túl is!

Szúnyogháló keretekre 2 év, hálókra 1 év garancia! Rongálásból, helytelen használatból adódó károkra nem vonatkozik a garancia. Nem az Árnytex Kft. általi beszerelés a garancia elvesztését eredményezi. Kiegészítőkre nem vonatkozik a garancia, sem kopó alkatrészekre, a kiegészítők sem képzik a termék garanciális részét. Termékeink javítását vállaljuk a garanciális időn túl is!

2 év garanciával! Rongálásból, helytelen használatból adódó károkra nem vonatkozik a garancia. Nem az Árnytex Kft. általi beszerelés a garancia elvesztését eredményezi. Kiegészítőkre nem vonatkozik a garancia, sem kopó alkatrészekre, a kiegészítők sem képzik a termék garanciális részét. Termékeink javítását vállaljuk a garanciális időn túl is!

Garancia érvényesítés

Kérem töltse ki az űrlapot és küldje el nekünk.
Munkatársunk keresni fogja! Köszönjük!

Kiegészítő információk

 • Igény szerint minden árnyékolástechnikai termék javítását elvégezzük. 
 • Amennyiben csak kiegészítőre van szüksége, írjon bátran! Raktárunkban folyamatosan készleten vannak kiegészítőink.
 • A klíma válság miatt kizárólag papír alapú csomagoló anyagokkal és újra hasznosított műanyag alkatrészekkel dolgozunk.
 • Papír és műanyag hengereket ingyenesen felajánlunk óvodáknak, iskoláknak.
Szolgáltatásaink

Egyedi gyártás
Ingyenes felmérés
Telepítés, kivitelezés

Közösségi oldalak
ÁRNYTEX Kft.
  Cégjegyzékszám:
  02 09 085404
  Adószám:
  28809269-2-02
  Székhely:
  7834 Téseny,
  Rákóczi Ferenc utca 80.