Napvitorla pécs

Minőségi színes napvitorlák Pécs
(rendelhető)

A napvitorlák napjaink legkeresettebb, ár- érték arányban
verhetetlen szabadtéri árnyékolói. Sokoldalú telepítésének köszönhetően nem csak kertek árnyékolására, hanem teraszokszabadtéri parkolókmedencékjátszóterek, közvetlen tűző napfénynek kitett területek árnyékolására használhatók. Elegáns megjelenés, modern design, élénk vagy natúr színekben is elérhető.
Sokoldalúan felhasználható. Egyszerű, ugyanakkor masszív rögzítéseinek köszönhetően kialakítását tekintve 3-6* rögzítőponton képesek szerelőink elhelyezni a karabinerekkel és feszítőkkel ellátott szakíthatatlan cérnával varrt füleket, a megfelelően kialakított rögzítési/telepítési pontokon. HDPE textil nyújt védelmet a káros UV sugárzás, és a nagymértékű hő ellen. Kialakításából adódóan a vizet átereszti, így anyaga nem nyúlik meg, nem áll meg benne a csapadék. Az ACRYL illetve a NANO textil kiváló védelmet nyújt mind a nap káros hatásaival és a csapadékkal szemben. Ezek a fajta textilek anyaguk felépítéséből adódóan nem vízáteresztők, és nem tudnak nyúlni sem. Víztaszító bevonatuknak köszönhetően , több napos eső mellett is csak minimálisan áznak át. Rögzítésénél fontos bizonyos dőlésszög kialakítása a csapadék megfelelő elvezetése miatt! 

Cégünk a téli időszakra való tekintettel vállalja akár meglévő, akár általunk gyártott napvitorlák leszerelését, szakszerű tárolását, hogy az ne menjen tönkre a zord időjárásban. Tavasszal újbóli visszaszerelését is kivitelezzük. Helytakarékosságát tekintve előnyben részesül a hagyományos napernyőkkel szemben. Megjelenését és egyszerűségét tekintve pedig elegánsabb a könyökkaros árnyékolókhoz képest. Bármekkora megadott méretben lehetséges a szabása, varrása. Stabilitását a rögzítőpontok adják, ami történhet a ház oldalához való rögzítéssel (nem okoz kárt a homlokzatban). Akár horganyzott acél csövekhez is rögzíthető, amit betonnal rögzítünk a talajzatba. Egyidejűleg több napvitorlát is tetszés szerint felhasználhatunk, játszhatunk az alakzatokkal színekkel, kialakíthatóak velük formák. A napvitorlák ára illetve esetleges javíttatásának költsége, sokkal kedvezőbb a többi kültéri- szabadtéri árnyékolóhoz képest.

Napvitorla Pécs