harmonikaajto

Harmonikaajtó

A  beltéri ajtók egy különösen kedvelt változata a harmonikaajtó. A hagyományos ajtók nyitott állapotban az ajtólap által bejárt ív okán nagyobb helyet igényelnek, ami teret vesz el a szobából. A harmonikaajtó tökéletes megoldás, ha helytakarékos megoldást keresünk. Használjuk helyiségek elválasztására is szezonális, vagy időszakos céllal. Szűk átjárók, vagy az átlagosnál szélesebb átjárók elválasztására is alkalmas. Nyílhat jobbról balra vagy balról jobbra is. Az általunk forgalmazott és telepített harmonikaajtók halk járásúakmasszívak és tartósak, alkalmasak folyamatos igénybevételre.

Színminták

harmonikaajtó
harmonikaajtó
harmonikaajtó
harmonikaajtó
Harminkaajtó

sötét faerezett.

natur tölgy

bézs

szürke

A harmonikaajtó méretezésénél ügyeljünk arra, hogy a szélességben legyen egy kis áfedés, a magasságából viszont vonjunk le egy cm-t a könnyű takarítás érdekében.  A harmonikaajtók lamella szélessége 110 mm, ezért a legritkább, hogy a 110mm többszörösére jönne ki a szélesség. abből az következik, hogy harmonikaajtókra jellemző redőzöttség kissé egyenetlen lesz. 

harmonikaajtóink fellelhetőek:

Vas, Pest, Csongrád, Békés, Hajdu-Bihar megyékben., Siófok, Paks, Dombóvár, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár,Sásd, Lengyeltóti, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonlelle, Fonyód, Pécs,  Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok,Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi , Igal.

Social Media