Napvitorla
A "Gilice" pécsi étterem napvitorlái

Minőségi színes napvitorlák Pécs
(rendelhető)

Mivel a napvitorlák, motoros napvitorlák napjaink legkeresettebb, ár- érték arányban verhetetlen szabadtéri árnyékolói, sőt, a legdivatosabbak, ezért könnyű feladat az értékesítésük. Sokoldalú telepítésének köszönhetően nemcsak kertek árnyékolására, hanem teraszokszabadtéri parkolókmedencék ésjátszóterek, közvetlen tűző napfénynek kitett területek árnyékolására használhatók. Elegáns megjelenés, ennek folytán modern design, mellett akár élénk vagy natúr színekben is elérhető ugyanakkor a pasztell színek is megtalálhatóak .
Sokoldalúan felhasználható ezért szinte minden kertben, és házban helye van. Egyszerű, ugyanakkor masszív rögzítéseinek köszönhetően kialakítását tekintve 3-6* rögzítőponton képesek szerelőink elhelyezni a karabinerekkel, és feszítőkkel ellátott szakíthatatlan cérnával . A HDPE textil nyújt védelmet a káros UV sugárzás, és a nagymértékű hő ellen is, habár nem csak ezért a kedencünk. Kialakításából adódóan a vizet átereszti, így anyaga nem nyúlik meg, nem áll meg benne a csapadék. Az ACRYL illetve a NANO textil kiváló védelmet nyújt mind a nap káros hatásaival és a csapadékkal szemben. Ezek a fajta textilek anyaguk felépítéséből adódóan nem vízáteresztők, és nem tudnak nyúlni sem. Víztaszító bevonatuknak köszönhetően, több napos eső mellett is csak minimálisan áznak át.

A legtöbb napvitorlástól eltérően,  cégünk a téli időszakra idejére vállalja akár meglévő, akár általunk gyártott napvitorlák leszerelését, szükségszerű javítását, szakszerű tárolását, hogy az ne menjen tönkre a zord időjárásban. Tavasszal újbóli visszaszerelését is kivitelezzük úgyhogy emiatt nem fájjon senknek sem a feje. Bármekkora megadott méretben lehetséges a szabása, varrása. Stabilitását a rögzítőpontok adják, ami történhet a ház oldalához való rögzítéssel , így nem okoz kárt a homlokzatban. Akár horganyzott acél csövekhez is rögzíthető, amit betonnal rögzítünk a talajzatba. Egyidejűleg több napvitorlát is tetszés szerint felhasználhatunk, játszhatunk az alakzatokkal színekkel, kialakíthatóak velük formák. A napvitorlák ára illetve esetleges javíttatásának költsége, sokkal kedvezőbb a többi kültéri- szabadtéri árnyékolóhoz képest.

napvitorla

Tudtunkkal ilyen fotorelasztikus 3D látványtevet , valós árnyékmodellezéssel senki nem csinál Magyarországon. Ha nem szeretne zsákbamacskát, rendelje meg a 3D látványtervét.

Cégünk által gártott és forgalmazott termékek közötti tájékozódást megkönnyíti, ha a letölthető dokumentumokat is átböngészi.

Ha kérdése lenne, kérjük, tegye fel:

Napvitorláink fellelhetőek:

Vas, Pest, Csongrád, Békés, Hajdu-Bihar megyékben., Siófok, Paks, Dombóvár, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár,Sásd, Lengyeltóti, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonlelle, Fonyód, Pécs,  Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok,Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi , Igal.

Social Media