napvitorla pécs

Választható színekben, Acryl,
Hdpe és Nano színkódok közül!

Minőségi színes napvitorlák Pécs
(rendelhető)

A napvitorlák napjaink legkeresettebb, ár- érték arányban
verhetetlen szabadtéri árnyékolói. Sokoldalú telepítésének köszönhetően nem csak kertek árnyékolására, hanem teraszok, szabadtéri parkolók, medencék, játszóterek, közvetlen tűző napfénynek kitett területek árnyékolására használhatók. Elegáns megjelenés, modern design, élénk vagy natúr színekben is elérhető.
Sokoldalúan felhasználható. Egyszerű, ugyanakkor masszív rögzítéseinek köszönhetően kialakítását tekintve 3-6* rögzítőponton képesek szerelőink elhelyezni a karabinerekkel és feszítőkkel ellátott szakíthatatlan cérnával varrt füleket, a megfelelően kialakított rögzítési/telepítési pontokon. HDPE textil nyújt védelmet a káros UV sugárzás, és a nagymértékű hő ellen. Kialakításából adódóan a vizet átereszti, így anyaga nem nyúlik meg, nem áll meg benne a csapadék. Az ACRYL illetve a NANO textil kiváló védelmet nyújt mind a nap káros hatásaival és a csapadékkal szemben. Ezek a fajta textilek anyaguk felépítéséből adódóan nem vízáteresztők, és nem tudnak nyúlni sem. Víztaszító bevonatuknak köszönhetően , több napos eső mellett is csak minimálisan áznak át. Rögzítésénél fontos bizonyos dőlésszög kialakítása a csapadék megfelelő elvezetése miatt! 

pécs napvitorla

A rögzítőpontok, fülek száma függ a napvitorlánk kialakításától. A természeti hatásokkal szemben ellenálló, szakíthatatlan cérna, a mechanikai behatásokkal szemben (pl. vágás) nem. Összelapolással virág, kocka, pepita minták kialakíthatóak. 

Cégünk a téli időszakra való tekintettel vállalja akár meglévő, akár általunk gyártott napvitorlák leszerelését, szakszerű tárolását, hogy az ne menjen tönkre a zord időjárásban. Tavasszal újbóli visszaszerelését is kivitelezzük. Helytakarékosságát tekintve előnyben részesül a hagyományos napernyőkkel szemben. Megjelenését és egyszerűségét tekintve pedig elegánsabb a könyökkaros árnyékolókhoz képest. Bármekkora megadott méretben lehetséges a szabása, varrása. Stabilitását a rögzítőpontok adják, ami történhet a ház oldalához való rögzítéssel (nem okoz kárt a homlokzatban). Akár horganyzott acél csövekhez is rögzíthető, amit betonnal rögzítünk a talajzatba. Egyidejűleg több napvitorlát is tetszés szerint felhasználhatunk, játszhatunk az alakzatokkal színekkel, kialakíthatóak velük formák. A napvitorlák ára illetve esetleges javíttatásának költsége, sokkal kedvezőbb a többi kültéri- szabadtéri árnyékolóhoz képest.

Vállaljuk a napvitorlák szezon végi leszerelését, tárolását és tavaszi vissza szerelését!

Termékeinkről személyre szabott tájékoztatást kérhet telefonon,
e-mailben és online!
Kérem vegye fel a kapcsolatot velünk pontos ajánlattételért.

Méretek felvétele ingyenes kiszállással!
/Pécs 30 km-es körzetében! Körzeten kívül 80 ft/km a kiszállás./

Kiegészítő információk

 • Igény szerint minden árnyékolástechnikai termék javítását elvégezzük. 
 • Amennyiben csak kiegészítőre van szüksége, írjon bátran! Raktárunkban folyamatosan készleten vannak kiegészítőink.
 • A klíma válság miatt kizárólag papír alapú csomagoló anyagokkal és újra hasznosított műanyag alkatrészekkel dolgozunk.
 • Papír és műanyag hengereket ingyenesen felajánlunk óvodáknak, iskoláknak.
Szolgáltatásaink

Egyedi gyártás
Ingyenes felmérés
Telepítés, kivitelezés

Közösségi oldalak
ÁRNYTEX Kft.
  Cégjegyzékszám:
  02 09 085404
  Adószám:
  28809269-2-02
  Székhely:
  7834 Téseny,
  Rákóczi Ferenc utca 80.