reluxa pécs

Szakszerű, gondos használat mellett, szinte örök életre szól!

Reluxa

A beltéri reluxák napjaink egyik közkedvelt háztartási illetve irodai felhasználású árnyékolói. Leggyakrabban alumíniumból készülnek, melynek oka, hogy ellenállnak a napsugárzásnak, ezáltal hosszú távú megoldást nyújtanak a beltéri árnyékolásra.

Az alumínium víz hatására sem rozsdásodik, így könnyedén felszerelhetők akár konyhában is. Mindezek mellett találhatunk műanyag változatot is, illetve gondolva a természetesség kedvelőire akár fából készült reluxát is használhatunk.

Felépítését tekintve elforgatható lamellákból áll, melynek segítségével szabályozhatjuk a bejövő fény mennyiségét, irányát egyaránt.

A lamellák lehetnek 50,25 vagy 16 mm-es méretűek. A reluxák téglalap alakú ablakok esetén felhúzhatók, azonban trapéz, háromszög és boltíves megoldások esetén csak elforgatása lehetséges. Felhasználásuk sokrétű, a széles színválaszték pedig garantálja, hogy harmonikusan illeszkedjenek a belső tér kialakításához.

Lakásunk egyedivé tételéhez azzal is hozzájárul, hogy a hagyományos árnyékolókkal ellentétben a reluxa mérete nem kötött, akár teljesen egyedi méretben is lehetséges a legyártása.

A modern reluxák lakkozása már beégetéssel történik, így biztosítva, hogy nem kopnak, nem fakulnak ki az idők során, régebbi társaikkal ellentétben. 

pécs reluxa
reluxa pécs és vonzáskörzetében
Népszerűségét annak köszönheti, hogy elegáns megjelenést biztosítva működése egyszerű, felszerelése rendkívül gyors, minimális karbantartást igényel, és nem utolsósorban megfizethető.

Hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik!

Hőtechnikai paramétereit tekintve, a metálfényű reluxák jelentősen kevesebb hőt engednek a lakásba, mint a textil anyagú produktumok. Szintén nagy előnye, hogy a redőnyökkel szemben képes közvetlen vagy szórt fény beengedésére

pécs reluxák

Az eddigi tapasztalatok alapján normál használat mellett akár 8-10 évig is kiszolgálja tulajdonosát!


Mivel a reluxa felszerelése az ablak belső felére történik, tisztítása leszerelés nélkül, könnyen elvégezhető, az ablakon kívül felszerelt redőnnyel ellentétben.

Nem elhanyagolható az a tulajdonságuk sem, hogy portaszító bevonattal vannak ellátva. A reluxa egyetlen gyenge pontja a zsinór. Cseréje rendkívül egyszerű és pénztárcabarát.

reluxa pécs

Termékeinkről személyre szabott tájékoztatást kérhet telefonon,
e-mailben és online!
Kérem vegye fel a kapcsolatot velünk pontos ajánlattételért.

Méretek felvétele ingyenes kiszállással!
/Pécs 30 km-es körzetében! Körzeten kívül 80 ft/km a kiszállás./

Kiegészítő információk

 • Igény szerint minden árnyékolástechnikai termék javítását elvégezzük. 
 • Amennyiben csak kiegészítőre van szüksége, írjon bátran! Raktárunkban folyamatosan készleten vannak kiegészítőink.
 • A klíma válság miatt kizárólag papír alapú csomagoló anyagokkal és újra hasznosított műanyag alkatrészekkel dolgozunk.
 • Papír és műanyag hengereket ingyenesen felajánlunk óvodáknak, iskoláknak.
Szolgáltatásaink

Egyedi gyártás
Ingyenes felmérés
Telepítés, kivitelezés

Közösségi oldalak
ÁRNYTEX Kft.
  Cégjegyzékszám:
  02 09 085404
  Adószám:
  28809269-2-02
  Székhely:
  7834 Téseny,
  Rákóczi Ferenc utca 80.