sávroló pécs

Sávroló - a korszerű árnyékoló

A sávroló egy stílusos, praktikus és egyben elegáns árnyékoló, mely újdonságként tört be a hazai piacra és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A termék iránti kereslet kiemelkedően magas az elmúlt év statisztikáit tekintve.

Egyediségét a textilek felszínén található sötétítő és fényáteresztő sávok váltakozása nyújtja, és mindezek mozgatása által szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. A sávroló remekül képes megszűrni a beáramló fény mértékét, de teljes sötétséget nem érhetünk el vele napközben.  

 Jellegzetes fényhatásuk harmonikus légkört teremt minden helységben, alkalmazkodva bármely stílusvilághoz.

Előszeretettel alkalmazzák a minimalista stílus kedvelői!

Szerkezeti kialakítását tekintve többféle produktum került legyártásra, ezáltal rögzíthetők az ablak előtti vertikális falsíkokra, felszerelhetők az ablakok szerkezetére vagy akár az ablakszárnyakra. Használati lehetőségeinek csak a képzelet szabhat határt.

sávrolók pécs
pécs sávroló
Mint a legtöbb árnyékoló, a sávroló is könnyedén motorizálható. Irányítása a motor típusától függ, működtetése lehetséges kapcsolóval vagy távirányítóval, de kérhet akár teljesen automatizált terméket is.

Manuális kialakítás esetén gyöngylánc segítségével tudjuk állítani.

Kizárólag beltéri alkalmazásra tervezték!

Az időjárás viszontagságainak kitéve, élettartama jelentősen csökkenne. Leginkább a hőmérsékleti különbségekre, a csapadékra érzékeny, de leginkább a fagy beköszönte okozna nagy kárt benne.

A sávroló élettartamát tekintve a gyártók úgy tervezték meg, hogy hasonlóan más árnyékolástechnikai eszközökhöz, normál használat mellett évtizedekig különösebb karbantartás nélkül üzemeljen.

A magas minőségű textíliák kifejezetten taszítják a különféle szennyeződéseket, mint például a por, kéznyomok. Impregnált felületének köszönhetően tisztítása kizárólag tiszta vízzel javasolt, ugyanis a vegyszerek használata visszafordíthatatlan károkat okozhat.

pécs sávroló

Termékeinkről személyre szabott tájékoztatást kérhet telefonon,
e-mailben és online!
Kérem vegye fel a kapcsolatot velünk pontos ajánlattételért.

Méretek felvétele ingyenes kiszállással!
/Pécs 30 km-es körzetében! Körzeten kívül 80 ft/km a kiszállás./

Kiegészítő információk

 • Igény szerint minden árnyékolástechnikai termék javítását elvégezzük. 
 • Amennyiben csak kiegészítőre van szüksége, írjon bátran! Raktárunkban folyamatosan készleten vannak kiegészítőink.
 • A klíma válság miatt kizárólag papír alapú csomagoló anyagokkal és újra hasznosított műanyag alkatrészekkel dolgozunk.
 • Papír és műanyag hengereket ingyenesen felajánlunk óvodáknak, iskoláknak.
Szolgáltatásaink

Egyedi gyártás
Ingyenes felmérés
Telepítés, kivitelezés

Közösségi oldalak
ÁRNYTEX Kft.
  Cégjegyzékszám:
  02 09 085404
  Adószám:
  28809269-2-02
  Székhely:
  7834 Téseny,
  Rákóczi Ferenc utca 80.